joi, 5 decembrie 2013

Aperitiv Dovlecei cu branza


Ingrediente Aperitiv Dovlecei cu branza

1 dovlecel mai mare, sare si piper dupa gust, cateva picaturi de ulei.
Umplutura: 50 gr branza telemea de oaie, 100 gr branza dulce, 1 lingurita de smantana, 20 ml ulei, 2 fire de cimbru proaspat,piper.

Preparare Aperitiv Dovlecei cu branza

  1. Intr-un blender se pune: branza de oaie taiata cubulete , branza proaspata, smantana, uleiul, piper dupa gust. Se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Compozitia obtinuta se scoate intr-un bol si se amesteca cu cimbru taiat marunt.
  2. Dovleceii ii taiem  felii subtiri pe lungime . Feliile se pun pe o tava , se ung cu ulei si se presara cu piper si sare.
  3. Se pun pe gratarul incins si se tin cca 2 min pe ambele parti.  Cand dovleceii s-au racit complet , punem pe fiecare felie de dovlecel cate o lingurita de umplutura si rulam.
  4. Se pun pe un platou cu salata verde.
Se servesc ca aperitiv.
Pofta Buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;