Ingrediente Chiftelute cu cimbru
500 gr carne tocata din spata de porc, 2 oua, 2 felii de franzela , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 100 gr faina.Preparare Chiftelute cu cimbru
- Intr-un bol mai mare punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa, ouale , ceapa rasa si stoarsa, cimbru tocat marunt, piper si sare dupa gust.
- Amestecam componentele pana obtinem o compozitie omogena.
- Pe o farfurie punem faina si uleiul la incins intr-o tigaie cu peretii inalti .
- Cu o lingurita se ia compozitie , se da forma rotunda, apoi se tavalesc prin faina.
- Se pun in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.
- Se scot intr-un bol tapetat cu servet din hartie , pentru a se absorbi restul de grasime.
- Se pun pe platou si se decoreaza cu crengute de cimbru.
Pofta Buna!
Tags: chiftelute aromate, reteta de chiftelute, retete aperitive, retete cu cimbru
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu