joi, 5 decembrie 2013

Faguri cu miere


Ingrediente Faguri cu miere

3  oua,  3  linguri  cu miere, 100 ml ulei, 120 lapte,  2 pliculete zahar vanilat , 1/2 lingurita bicarbonat  stins in otet, faina cat cuprinde  astfel incat sa obtinem consistenta unui  aluat  fraged.

Preparare Faguri cu miere

  1. Ingredientele (oua, lapte, miere, zahar, vanilie, ulei, bicarbonat stins ) se mixeaza cca 5 min. Se adauga treptat faina , framantam  pana obtinem un aluat nelipicios, bun de modelat.
  2. Se pune forma de faguri pe plita, sa se incinga bine . Din aluatul obtinut se formeaza   bilute de aceasi marime ,  le punem pe forma deschisa , apoi presam bine.
  3. Forma se tine cca 1 min pe o parte, 1 min pe a doua parte, astfel incat sa obtinem faguri  copti uniform.
  4. Se scot din forma si se pun pe o tava la racit.
Se servesc alaturi de cafea sau ceai .
Pofta Buna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;