joi, 5 decembrie 2013

Chiftelute cu cimbru


Ingrediente Chiftelute cu cimbru

500 gr carne tocata din spata de porc,   2 oua, 2  felii de franzela , 1 legatura de cimbru, 1 ceapa  , ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 100 gr faina.

Preparare Chiftelute cu cimbru

  1. Intr-un bol mai mare  punem carnea tocata, franzela inmuiata in apa rece si stoarsa,  ouale  , ceapa rasa si stoarsa, cimbru tocat marunt, piper si sare dupa gust.
  2. Amestecam componentele pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Pe o farfurie  punem faina  si   uleiul  la incins intr-o tigaie cu peretii inalti  .
  4. Cu o lingurita se ia compozitie , se da forma rotunda, apoi se tavalesc prin faina.
  5. Se pun  in ulei incins si se prajesc bine pe ambele parti.
  6. Se scot intr-un bol  tapetat cu servet din hartie , pentru a se absorbi restul de grasime.
  7. Se pun pe platou si se decoreaza cu crengute de cimbru.
Se servesc ca aperitiv.
Pofta Buna!
Tags: chiftelute aromate, reteta de chiftelute, retete aperitive, retete cu cimbru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

;